9 Ağustos 2014 Cumartesi

Cilde Doğal Işıltı Nasıl Verilir ?



                         Cilde Doğal Işıltı Vermek

 Pahalı kozmetik ürünlerin bir kenara bırakın. Genç cildinizin hiçbir kremin yerini tutamayacağı doğal bir ışıltısı var. Aşağıdaki adımları izleyin ve bunu ortaya çıkarın. 

   

      KÜVETTE YIKANMAYA SON VERİN

Size ne kadar cazip gelse de küvette uzun süre kalmayın ya da çok sıcak suyla yıkanmaktan kaçının. Sıcak su banyolarının faydalı olduğunu düşünebilirsiniz, fakat bunun aynı zamanda vücudunuzdaki nemi aldığını da unutmayın. Cildinizin iyi gözükmesi için neme ihtiyacı vardır. 



       TERLEYİN

 Spor yapmak sağlıklı bir beden için gerekli olduğu kadar cildin iyi görünmesi için de önemlidir. Terlemek, cilt gözeneklerinin kapanmasını engellemenin doğal bir yoludur.



       MUHTEŞEM YİYECEKLER 

Bol vitaminli yiyecekler yemek cildinizi sağlıklı gösterecektir. Bol miktarda domates, patates, kavun, narenciye, ıspanak ve brokoli yemeyi ihmal etmeyin. Haftada bir ya da iki kez de somon ve ton balığı gibi yağlı balıklar tükettiğinizde de cildinize doğal bir güzellik gelecektir. 



      GÜZELLİK UYKUSU 

İyi bir uyku zorunludur. Uyurken bedeniniz kendini yeniler, bu yüzden geç saatlere kadar ayakta kalmayın. Sağlıklı bir uykuyla cildiniz taze ve ışıltılı bir görünüme sahip olur. Bu sayede gözaltı torbalarından da kurtulabilirsiniz.



       MUHTEŞEM İPUCU 

Bazı bilim adamlarına göre sarmısak cilt hücrelerinin ömrünü uzatmaktadır. Ailenizden sarmısağı yemeklerde en azından haftada bir iki defa kullanmasını isteyin. Sarmısak, vampirleri sizden uzak tutacağı gibi aynı zamanda iyi bir uyku çekmenize de yardımcı olur ;) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder