27 Temmuz 2014 Pazar

Kuyruklu Eyeliner Nasıl Çekilir ?


    
         Kuyruklu Eyeliner Nasıl Çekilir ? 





Öncelikle eyelinerin dağılmasını önlemek için kapatıcı yardımıyla göz kapaklarını pürüzsüz hale getir. Kapatıcıyı cilt tamamen emdikten sonra eyelineri uygulamalısın. Eyelinerden önce makyajın kalıcılığı için farını sür. Farını tüm göz kapağına fırça yardımıyla dağıt.




Kalem ya da sıvı formdaki eyelinerını göz kapağının tam ortasına sürerek işaretleme yap. Kuyruklu göz makyajı yapmak istiyorsan; şakaklara yakın bölüme kadar göz kapağının üzerine sür. Kuyruk bölümünde taşırmalar olduysa; kulak temizleyici pamuğu nemlendirici kreme batırıp fazlalıkları temizleyebilirsin. Eyeliner sürerken ellerin titriyorsa ya da düz bir hat çekemiyorsan; işlemi kolaylaştırmak için kirpik diplerine aralıklarla noktalar yap. Noktaları takip ederek çizgiyi tamamla.




Kuyruklu göz makyajında; göz kapağının yukarısına doğru düzgün bir hat çekmek için cetvel, kredi kartı gibi malzemelerden faydalanabilirsin. Tek elinle cetveli gözüne tut, diğer elinle cetvel doğrultusunda eyeliner sür. Eyeliner sürdükten sonra bozulup dağılmaması için iyice kurumasını bekle. Rimelini eyeliner kuruduktan sonra sürebilirsin.





                                                                        Alıntıdır : Cosmo Girl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder